1
1

Dit is ons zakelijke portfolio

Bekijk onze zakelijke projecten
horeca interieurbouwers - project Ijssalon Heinink
horeca interieuradvies

Bedrijfsinterieur

Kantoorinrichting | Horeca Interieur | Onderwijs Interieur | Retail Interieur

Een goede inrichting is onmisbaar voor elk bedrijf. Het bedrijfsinterieur is jouw visitekaartje; een essentieel onderdeel van de indruk die jouw bedrijf maakt op de buitenwereld. Daarnaast heeft een goed ingerichte werkomgeving een positief effect op de tevredenheid van jouw medewerkers. Een goed uitgedacht en vervaardigd interieur werkt zelfs prestatieverhogend. Maar een kwalitatief interieur bouwen is vaak moeilijk uit te voeren. Wij van Intrema kunnen voor jou het juiste bedrijfsinterieur bouwen dankzij onze professionele interieurbouwers. Of het nu gaat om kantoorinrichting, horeca interieur, onderwijs interieur of retail interieur, wij helpen je graag bij het creëren van de perfecte uitstraling voor jouw bedrijfsinterieur. 

Samenwerkingen

Ben jij als architect of interieurontwerper op zoek naar een interieurbouwer? Wij gaan graag een samenwerking met je aan. Jouw ideeën en plannen krijgen vorm in onze eigen ontwerpafdeling, waarin het tot kleinste detail interieur op maat wordt gemaakt. Vervolgens zorgen onze vakkundige en ervaren interieurbouwers voor een perfecte uitvoering in onze modern uitgeruste werkplaats. Uiteindelijk wordt alles op locatie gemonteerd en afgewerkt.

One stop shopping

Met one stop shopping omvat Intrema Interieurbouw de volledige keten van diensten met toegevoegde waarde op gebied van interieur, maar ook verbouw- en afbouwwerkzaamheden. Wij ontwerpen en vervaardigen interieurs in de breedste zin van het woord. We werken niet alleen aan projecten voor bedrijven. Als jij jouw huis graag opnieuw ingericht wil, dan zijn wij dé specialist voor jou.
Bekijk onze pagina met particuliere woningen interieurs voor meer voorbeelden.