Samenwerken

 

Samenwerken

 

Samenwerken

 

Samenwerken

 

Samenwerken

 

Samenwerken

1
1

Hey Architecten!

Als architect zoek je een interieurbouwer om samen jouw interieurs te realiseren. Bij ons vindt je alles op het gebied van interieur onder één dak. Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt, variërend van op maat gemaakte kasten tot complete inrichtingen. In onze eigen werkplaats in Enschede creëren wij keer op keer een unieke sfeer. Jouw sfeer!

Een inspiratiemagazine speciaal voor jou als architect

Een inspiratiemagazine speciaal voor jou als architect

Waarom Intrema

One stop shopping

Creëer in samenwerking met ons een uniek verkoopargument. Jouw ontwerp zetten wij om in een op maat gemaakt interieur. Deze one stop shopping ervaring biedt opdrachtgevers een efficiente oplossing en meerwaarde.

Expertise en projectmanagement

Vakmensen met technische expertise zorgen voor een uniek eindresultaat en hoogwaardige oplossingen bij de uitvoering van complexe ontwerpen. Onze projectmanagers garanderen jou tijdsbesparing en kwaliteitsborging door coördinatie van alle facetten van het project.

Creatieve flexibiliteit

Budgettaire grenzen geeft jou en de opdrachtgever gemoedsrust, flexibiliteit en financiele controle, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Professionele uitstraling

Met jarenlange ervaring, professionaliteit en bekendheid in de regio Twente en ver daarbuiten stralen we samen vertrouwen uit naar potentiële opdrachtgevers.

Projecten uitgevoerd in samenwerking met architecten

Maak gebruik van onze showroom

Ontdek onze showroom met hoogwaardige materialen, waar de nieuwste trends op het gebied van hout, steen, stoffering en vloeren worden gepresenteerd. Breng jouw opdrachtgevers naar onze sfeervolle showroom, waar wij hen professioneel ontvangen en samen de mogelijkheden bespreken in onze presentatieruimte. Tijdens je bezoek krijg je door onze transparante ramen een kijkje achter de schermen in de werkplaats en bewonder je het vakmanschap.

Onze werkplaats

Na het maken van de werktekeningen door onze werkvoorbereiding, produceren we jouw interieurontwerp in onze eigen werkplaats. Het moderne pand is gevestigd aan de Seizoensweg in Enschede. In ons machinepark zagen we het hout op maat, frezen we de boorgaten met een CNC-machine, en bekleden en kanten we het hout met de gekozen kleur of houtdecor. Vervolgens gaan de onderdelen als halffabricaten naar de werkplaats, waar onze interieurbouwers het interieur opbouwen. We voeren een ingangs-, tussentijdse- en eindcontrole uit in ons werkproces, omdat controle gelijk staat aan zekerheid.

Onze interieurbouwers

Wij onderscheiden ons door een vakbekwaam team van meubelmakers en interieurbouwers. Cursussen, opleidingen en ervaringen in de praktijk zorgen voor een uitstekende beheersing van de diverse productietechnieken. Wij werken met passie voor het ambacht en hebben gevoel voor detail. Uitgerust met goed gereedschap worden de benodigde materialen verwerkt en gecombineerd. Onze monteurs hebben de tekeningen besproken en weten precies hoe en waar het interieur dient te worden geplaatst. Zodra wij de deur achter ons dicht trekken, geniet de opdrachtgever van een interieur van pure klasse.

Kennismaken?

Graag informeren wij jou verder over de mogelijkheden om samen mooie interieurs te realiseren. Vul ons contactformulier in of neem contact op met Martijn en Bjorn!

Martijn

Martijn

m.homrighausen@intrema.com

Bjorn

Bjorn

b.veldman@intrema.com

Ik wil kennismaken