Interieurbouw Twente

Op zoek naar een specialist op het gebied van interieurbouw in Twente? Dan ben je bij Intrema Interieurbouw Twente aan het juiste adres. Intrema zorgt voor een professioneel ontwerp van interieurbouw in Twente. De gebruikte producten zijn van kwalitatief sterk materiaal en door onze specialisten op maat gemaakt.

Van beginontwerp tot eindmontage zijn wij betrokken bij jouw project. Waar mogelijk is, adviseren wij de klant om de juiste beslissing te nemen en daardoor tot een goed eindresultaat te komen.

Actuele projecten van Intrema zijn:
– Odin groep
– Camping de Molenhof
– Robitex
– Huis interieur
Onder andere bovenstaande projecten laten zien wat de kracht is van Intrema Interieurbouw Twente. Professionele projectleiders zorgen ervoor dat de projecten van begin tot eind tot in de puntjes uitgevoerd worden. Zij schakelen de juiste installateur, stukadoor of schilder in en sturen ze aan.

Intrema interierbouw Twente zorgt beheersing van de producttechnieken die constant vernieuwen. Onze vakbekwame personeelsleden beheersen deze producttechnieken tot in de puntjes. Door onze beheersing van de producttechnieken, zijn wij in staat om alle interieurstijlen te produceren. Van klassiek tot modern.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak voor onze showroom!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.