Interieur Design

Het interieur design is tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Jezelf onderscheiden van de rest, dat is wat wij van Intrema voor jou kunnen verwezenlijken. Intrema verzorgt kwalitatief interieur design voor bedrijfsinterieur en huis interieur.

Interieurspecialist

Projecten:
Een mooi voorbeeld van een eigen interieur design is Camping de Molenhof. Het restaurant had een make-over nodig, wij zijn met de eigenaren om tafel gaan zitten om te luisteren naar de wensen.

Nadat het concept rond was, is ons team van specialisten aan de slag gegaan met de uitwerking en montage. Uiteindelijk is het eindresultaat een strak design met sterke kleuren die het restaurant een warm gevoel geven.

Het tweede voorbeeld is Robitex, zij zochten een specialist die de showroom van het bedrijf kon aanpakken. Om de strakke lijnen te ontwikkelen heeft Intrema al het interieur op maat gemaakt. Hierdoor heeft Robitex nu een exclusieve showroom.

Wij creëren de perfecte sfeer voor jouw woning of bedrijf. Doordat wij specialisten zijn op het gebied van interieur, kunnen wij je veel kosten besparen door miskopen te voorkomen en direct het juiste advies te geven.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.