Interieur op maat

 

Particulier interieur op maat

 

Zakelijk interieur op maat

1
1

Eigen ontwerpafdeling en werkplaats

Intrema Interieurbouw streeft naar hoogwaardige en doordachte oplossingen voor jouw interieur op maat en jouw inrichting. Jouw ideeën en plannen krijgen vorm in onze eigen ontwerpafdeling, waarin het tot kleinste detail interieur op maat wordt. Wij investeren alle nodige tijd en aandacht in het (voor) traject om jouw vraagstuk goed te doorgronden en je een passend product te bieden. Vervolgens zorgen onze vakkundige en ervaren interieurbouwers voor een perfecte uitvoering in onze modern uitgeruste werkplaats. Alles wordt bij je op locatie gemonteerd en afgewerkt. Zodra wij de deur achter ons dicht trekken, geniet je van jouw nieuwe interieur.

Intrema Interieurbouw is een begrip in interieurs met klasse. Onze jarenlange ervaring staat garant voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie in ontwerp en materiaalgebruik. In onze eigen werkplaats in Enschede ontwerpen en bouwen wij steeds weer een unieke sfeer.

Intrema Interieurbouw is in staat zich te onderscheiden door een sterke nadruk te leggen op de vakbekwaamheid van zijn medewerkers en een uitstekende beheersing van alle voorkomende productietechnieken. Met liefde voor het vak worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle vervaardigde interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben, maar ook een uitstraling hebben die uniek is en naadloos aansluit op jouw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.