Interieur op maat

 

Interieur op maat

 

Interieur op maat

1
1

Werkplaats

Jouw nieuwe interieur op maat wordt geproduceerd in onze eigen werkplaats, gelegen in ons moderne pand aan de Seizoensweg in Enschede. De productie begint in ons machinepark waar het hout op maat wordt gezaagd, de boorgaten worden gefreesd middels een CNC-machine en het hout wordt beplakt en gekant met de gekozen kleur of hout decor. Vanuit ons machinepark gaat het naar de werkplaats waar onze meubelmakers het interieur gaan opbouwen. Wij hanteren een ingangs-, tussentijdse en eindcontrole binnen ons werkproces.

Een kijkje in onze werkplaats

Onze meubelmakers

Wij onderscheiden ons door een sterke nadruk te leggen op de vakbekwaamheid van onze medewerkers en de uitstekende beheersing van alle productietechnieken. Onze ervaren meubelmakers werken met passie voor hun ambacht en gevoel voor detail. Ze hebben kennis van de bijzondere eigenschappen van houtsoorten en het gebruik van het nieuwste gereedschap. Met liefde voor het vak worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd, waardoor alle vervaardigde interieurs een hoogwaardige kwaliteit hebben. We geven je graag een rondleiding door ons pand, zodat je met eigen ogen kan zien hoe jouw interieur van pure klasse wordt gerealiseerd.

Ons productieproces

Van een houten plaat naar jouw droominterieur.
We leggen je in het kort uit welke weg jouw meubel aflegt in onze werkplaats.

Duurzaamheid

Circulariteit en duurzaamheid zijn niet meer weg te denken in ons werk. Hergebruik, revitaliseren of nieuw, maar duurzaam materiaal gebruiken? Wij vertellen je graag wat er mogelijk is in jouw project. Met gebruik van PEFC- en FSC-gecertificeerd hout ondersteunen wij de duurzame bosbouw. Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben zijn we in staat betaalbaar exclusief maatwerk te realiseren met een korte levertijd.

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eigen ontwerpafdeling en werkplaats

Intrema Interieurbouw streeft naar hoogwaardige en doordachte oplossingen voor jouw interieur op maat en jouw inrichting. Jouw ideeën en plannen krijgen vorm in onze eigen ontwerpafdeling, waarin het tot kleinste detail interieur op maat wordt. Wij investeren alle nodige tijd en aandacht in het (voor) traject om jouw vraagstuk goed te doorgronden en je een passend product te bieden. Vervolgens zorgen onze vakkundige en ervaren interieurbouwers voor een perfecte uitvoering in onze modern uitgeruste werkplaats. Alles wordt bij je op locatie gemonteerd en afgewerkt. Zodra wij de deur achter ons dicht trekken, geniet je van jouw nieuwe interieur.

Intrema Interieurbouw is een begrip in interieurs met klasse. Onze jarenlange ervaring staat garant voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie in ontwerp en materiaalgebruik. In onze eigen werkplaats in Enschede ontwerpen en bouwen wij steeds weer een unieke sfeer.

Intrema Interieurbouw is in staat zich te onderscheiden door een sterke nadruk te leggen op de vakbekwaamheid van zijn medewerkers en een uitstekende beheersing van alle voorkomende productietechnieken. Met liefde voor het vak worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle vervaardigde interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben, maar ook een uitstraling hebben die uniek is en naadloos aansluit op jouw wensen.