One Stop Shopping

 

One Stop Shopping

1
1

Volledige keten van diensten

Intrema Interieurbouw omvat de volledige keten van diensten met toegevoegde waarde op gebied van interieur, maar ook verbouw- en afbouwwerkzaamheden. Wij ontwerpen en vervaardigen interieurs in de breedste zin van het woord. Van een landelijke keuken tot een moderne design walk-in closet: alles is mogelijk.

Ook voor het verzorgen en managen van jouw complete verbouwing ben je bij ons aan het juiste adres. Onder begeleiding van onze deskundige en ervaren projectleiders wordt de verbouwing van jouw woning of zakelijke object tot in de puntjes geregeld. Met Intrema Interieurbouw heb je één aanspreekpunt voor het inschakelen en aansturen van de juiste aannemer, installateur, schilder of stukadoor. Dat is pas one-stop shopping!

Showroom

Interieur is een gevoel en beleving en dat proberen wij zo goed mogelijk voor jou te vertalen in een goed interieurontwerp. In onze eigen showroom kunnen wij je al heel concreet laten zien hoe je interieur er mogelijk uit kan komen te zien. Onze sfeervolle showroom is altijd voorzien van de nieuwste meubels en materialen zodat je veel inspiratie kan op doen.

Onze showroom bevindt zich in onze prachtige pand aan de Seizoensweg in Enschede. Maak een afspraak en kom langs. 

AFSPRAAK MAKEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.