Onze werkwijze

 

Onze werkwijze

1
1

Wat kan je verwachten?

Intrema Interieurbouw omvat de volledige keten van diensten op gebied van interieur, maar ook verbouw- en afbouwwerkzaamheden. Dat is pas one-stop shopping! Onze jarenlange ervaring staat garant voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie in ontwerp en materiaalgebruik. Bekijk onze werkwijze:

Interieurontwerp

We ontvangen je graag bij ons in de showroom voor een kennismakingsgesprek. Wanneer je bij ons komt zonder een bestaand ontwerp van een architect of interieurontwerper, dan staat onze eigen ontwerpafdeling graag voor je klaar. Jouw wensen en ideeën worden in kaart gebracht zodat we deze zorgvuldig kunnen meenemen in het ontwerp. Hierna gaan onze interieurontwerpsters aan de slag met het maken van het interieurplan. Aan de hand van jouw wensen en met onze creativiteit realiseren wij een hoogwaardig en doorgedachte oplossing voor jouw nieuwe interieur op maat.

Showroom

In onze sfeervolle showroom kunnen wij je al heel concreet laten zien hoe je interieur er mogelijk uit kan komen te zien. Hier presenteren we aan de hand van fotorealistische beelden en een 3D animatiefilmpje in combinatie met een moodboard het interieurplan. Met onze grote collectie van de mooiste materialen en de nieuwste trends kunnen we je inspireren en een breed assortiment laten zien van houtafwerkingen, natuurstenen, stoffen, kunststoffen, akoestische materialen, vloeren en behang.

Projectbegeleiding

Na eventuele wijzigingen gaan we na een akkoord bezig met de realisatie van het interieurplan. Het interieurontwerp wordt doorgezet naar onze deskundige werkvoorbereiders. Zij maken de voorbereidende werktekeningen, waar vervolgens onze werkplaats mee aan de slag kan. Onder begeleiding van onze ervaren projectleiders wordt het nieuwe interieur van jouw woning of zakelijke pand tot in de puntjes geregeld.

Werkplaats

Aan de hand van de gemaakte voorbereidende werktekeningen en een planning zorgen onze vakkundige en ervaren interieurbouwers vervolgens voor een perfecte uitvoering van jouw maatwerk interieur. Dit gebeurt in onze modern uitgeruste werkplaats. Onze monteurs hebben de tekeningen besproken en weten precies hoe en waar het interieur dient te worden geplaatst. Zodra wij de deur achter ons dicht trekken, geniet je van jouw nieuwe interieur van pure klasse.

Voorbeeld fotorealistische beelden

Voorbeeld 3D animatiefilmpje

Samenwerken?

Ben jij als interieurontwerper, interieurarchitect, bouwbedrijf of aannemer op zoek naar een interieurbouwer speciaal voor jouw interieurproject? Door onze ruime ervaring door de jaren heen met verschillende partijen beloven we jou gegarandeerd succes als je ervoor kiest om met ons als interieurbouwer een samenwerking aan te gaan. Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Intrema als interieurbouwer? 

Lees hier meer over samenwerkingen

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.