fbpx

Waarom een samenwerking aangaan met een interieurbouwer?

By 28 februari 2023Blog
samenwerking interieurbouwer

Waarom een samenwerking aangaan met Intrema als interieurbouwer?

Bij ons vindt je alles voor jouw interieur onder één dak, van ontwerp tot realisatie. Toch kan het zijn dat je als interieurontwerper, interieurarchitect, bouwbedrijf of aannemer op zoek bent naar een interieurbouwer speciaal voor jouw interieurproject.

Door onze ruime ervaring door de jaren heen met verschillende partijen beloven we jou gegarandeerd succes als je ervoor kiest om met ons als interieurbouwer een samenwerking aan te gaan. Maar hoe kan zo’n samenwerking eruit zien? Wij nemen je mee in deze blog met een aantal voorbeelden en voordelen.

Voorbeeld samenwerking interieurbouwer bij project Proeftuin Intratuin Rhoon

Voor het project Proeftuin Intratuin Rhoon hebben wij samengewerkt met Zorg aan tafel, Studio Iska, Van Gestel en uiteraard de opdrachtgever Intratuin Rhoon. De opdracht was als eerst het vertalen van het bestek (Zorg aan tafel) en het bijbehorende ontwerp naar een sluitende aanbieding.

Na goedkeuring van het voorlopig ontwerp (Studio Iska) naar een definitief ontwerp hebben we door onze jarenlange ervaring op het gebied van interieurbouw alle partijen kunnen ontlasten op het gebied van complete uitvoering tijdens het bouwproces. In een zo kort mogelijk tijdsbestek hebben wij met succes het interieur voor Intratuin kunnen realiseren.

Proces samenwerking interieurbouw bij Proeftuin Intratuin Rhoon

Een samenvatting van project Proeftuin Intratuin is te zien in onderstaande video:

Onze werkvoorbereiders hebben tijdens dit proces gezorgd voor heldere productietekeningen, onze projectleider heeft de externe communicatie, bouwvergaderingen bijgewoond, financieel binnen de aanbieding kunnen blijven en het complete project tot een naar ieders tevredenheid kunnen afronden. Onze interieurbouwers en monteurs hebben het interieur uiteindelijk tot in de puntjes geproduceerd en geplaatst.

Time management en een gedegen voorbereiding was een belangrijk doel binnen dit project. We hebben dit kunnen behalen door just in time delivery en heldere en duidelijke afspraken te maken met de betrokken bouwteampartners.

Eindresultaat project Intratuin Rhoon
samenwerking interieurbouwer
Eindresultaat project Intratuin Rhoon
samenwerking interieurbouwer

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Intrema als interieurbouwer

Als bouwteampartner streven wij naar minimale overlast, duidelijke communicatie in de bouwvergadering en wekelijkse controle door de projectleider op uren, voortgang en kwaliteit afspraken. Hieronder vertellen we je de voordelen van een samenwerking met ons als interieurbouwer.

Levering

We zorgen voor een korte doorlooptijd met onze montageploeg door meubels in een zo kort mogelijk volume te transporteren en te plaatsen.

Kwaliteitsgarantie

Door een efficiënte indeling van de plaatmaten zorgen we voor kostenbesparing en door minimale belasting op het milieu voor duurzaamheid.

BIM Cloud

We creëren minder foutmarges door de meest recente 3D modellen in een beveiligde Cloud omgeving te plaatsen. Dit betekent altijd en overal toegang tot de juiste bouwplanning, up-to-date tekeningen en bouwdocumenten.

Lean planning

Om binnen de planning te kunnen acteren hebben we onze begroting vooraf al zo opgezet dat we per onderdeel kunnen bepalen hoeveel werkbare uren worden begroot. We implementeren dit in een overall lean planning, zodat we op tijd kunnen opschalen of schuiven in de planning. We kijken naar het gehele ontwerp en segmenteren bepaalde onderdelen in overleg met de bouwkundig aannemer, zodat we een flow planning krijgen die resulteert in een geplande einddatum.

Projectteam

Wij werken bij Intrema met minimaal 2 aanspreekpunten per projectteam. Hierdoor verloopt de interne en externe communicatie goed en duidelijk. Het projectteam zal bestaan uit: projectmanager, werkvoorbereider en monteur.

Circulariteit

Circulariteit werken we tijdens de definitieve ontwerpfase uit. Bekeken wordt of we geen of zo min mogelijk sloop en nieuwbouw kunnen implementeren, maar juist renovatie, herbestemming of transformatie van een gebouw kunnen realiseren.

Ben je benieuwd wat wij als interieurbouwer voor jouw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken. De koffie staat klaar!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang als eerste alle nieuwtjes en blogs!

Naam