fbpx

Intrema Interieurbouw heeft het Werkpakt keurmerk te pakken!

By 23 mei 2023Blog

Intrema Interieurbouw heeft het Werkpakt keurmerk te pakken!

Werkpakt keurmerk

Op donderdagavond 11 mei 2023 hebben wij het Werkpakt keurmerk ontvangen van de gemeente Enschede. We hebben dit keurmerk mogen ontvangen omdat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. We laten ons sociale gezicht zien door duurzame oplossingen te bieden voor langdurig werkzoekenden. Tijdens deze uitreiking hebben we een presentatie gekregen over circulariteit, duurzaamheid en innovatie en zijn we geïnformeerd over de wet WIA/Wajong.

Ben je benieuwd hoe we met het Werkpakt iets hebben kunnen betekenen voor onze collega Rick? Lees hieronder meer.

Werkpakt keurmerk en collega Rick

Rick is via de gemeente Enschede met ons in contact gekomen. Na een re-integratie periode bij een bouwbedrijf uit de omgeving heeft hij ervoor gekozen zijn verdere loopbaan bij Intrema voort te zetten. De gezelligheid onder collega’s en het begrip bij Intrema sprak hem het meeste aan. Inmiddels werkt Rick al geruime tijd bij ons. We zijn blij met zijn inzet en hij vind het zelf ook fijn om zich bij ons verder te kunnen ontwikkelen en ervaring op te doen op het gebied van interieurbouw.

Leer(werk)bedrijf Intrema

Naast openstaande vacatures hebben we ook vaak stageplekken beschikbaar. Als erkend leerbedrijf leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Dagelijks begeleiden onze praktijkopleiders de studenten tijdens hun BOL- en BBL-opleiding. BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg en BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Bij een BOL-opleiding kom je een aantal weken stagelopen en bij een BBL-opleiding kom je bij ons in dienst.

Jaarlijks komen studenten bij ons van verschillende opleidingen zoals Meubelmaker/(scheeps) Interieurbouwer, Werkvoorbereider Meubelindustrie/(scheeps) Interieurbouw, Ruimtelijk Vormgever en International Creative Business Developer. Naast studenten van BOL- en BBL-opleidingen begeleiden we ook hbo-studenten van opleidingen zoals Interior Design and Styling. Ben je benieuwd wat onze collega Joran (student BBL-opleiding Meubelmaker/(scheeps) Interieurbouwer) vindt van zijn stage bij Intrema? Lees hieronder meer.

Stage Meubelmaker/(scheeps) Interieurbouwer en Joran

Joran volgt de BBL-opleiding Meubelmaker/(scheeps) Interieurbouwer en is bij ons terecht gekomen via het samenwerkingsverband (SWV). Dit betekent dat hij als student bij ons op vaste tijden werkt of beter gezegd praktijkervaring opdoet. Hij kan moeilijk stil zitten en vindt daarom de combinatie van werken en leren bij Intrema erg fijn. Door continu bezig te zijn in de werkplaats en op montage leert hij veel in de praktijk. Hij hoopt na het succesvol afronden van zijn studie volledig in dienst te komen bij Intrema.

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken of stage te komen lopen? Neem contact met ons op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang als eerste alle nieuwtjes en blogs!

Naam