Ijssalon Heinink 1

Ijssalon Heinink 2

Ijssalon Heinink 3

Ijssalon Heinink 4

Ijssalon Heinink 5

Ijssalon Heinink 6

Intratuin Weert 1

Intratuin Weert 2

Intratuin Weert 3

Intratuin Weert 4

Intratuin Weert 5

Intratuin Weert 6

Intrema Interieurbouw: Dé Specialist in Horeca Interieurbouw

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor horeca interieurbouw?  Intrema Interieurbouw is dé specialist in het ontwerpen, bouwen en renoveren van unieke en stijlvolle horeca-interieurs. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen wij ervoor dat jouw horecazaak een onvergetelijke indruk maakt op je gasten.

  1. Maatwerk in horeca interieurbouw: Bij Intrema Interieurbouw begrijpen we dat iedere horecagelegenheid uniek is. Daarom werken we nauw samen met jou om een interieurontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw visie en wensen. Of je nu een trendy bar, een gezellig café, een luxe restaurant of een moderne fastfoodketen hebt, wij zorgen voor een interieur dat jouw identiteit en merkwaarden weerspiegelt.
  2. Horeca interieuradvies: Innovatieve ontwerpen en materialen Als specialist in horeca interieurbouw streven we ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurontwerp en materialen. Wij geloven dat een goed ontwerp zowel functioneel als visueel aantrekkelijk moet zijn. Daarom combineren we praktische oplossingen met innovatieve ontwerpen en materialen om een sfeer te creëren die past bij jouw horecazaak. Wij adviseren je dan ook graag.
  3. Duurzaamheid en kwaliteit: bij Intrema Interieurbouw staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken met hoogwaardige, duurzame materialen en besteden veel aandacht aan het minimaliseren van afval en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Daarnaast zorgen we voor een solide constructie en afwerking, zodat jouw horeca-interieur jarenlang meegaat.
  4. Uitstekende service en begeleiding: We begrijpen dat het ontwerpen en bouwen van een horeca-interieur een intensief proces kan zijn. Daarom bieden we bij Intrema Interieurbouw persoonlijke begeleiding en ondersteuning van begin tot eind. Onze toegewijde projectmanagers en vakmensen staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.
  5. Een betrouwbare partner: Intrema Interieurbouw is een betrouwbare en ervaren partner in horeca interieurbouw. Met talloze succesvolle projecten op ons palmares zijn we er trots op dat we keer op keer de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wanneer je kiest voor Intrema Interieurbouw, kies je voor kwaliteit, vakmanschap en een uniek interieur waar je gasten van onder de indruk zullen zijn.

Ben jij op zoek naar interieuradvies horeca én een horeca interieurbouwer? Neem dan gerust contact met ons op!