Wij zoeken een Allround meubelmaker – Interieurbouwer

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime allround Meubelmaker-Interieurbouwer met oog voor detail en kwaliteit.

Wat ga je doen?

Als meubelmaker interieurbouwer ben jij verantwoordelijk voor het vervaardigen van maatwerk meubelen en interieurprojecten van het begin tot aan het eindproduct.

Wie zoeken wij?

Je kunt tekening lezen, je hebt recente werkervaring in de interieurbouw, je beschikt over voldoende productkennis, je hebt een aantoonbare ervaring met het werken van houtbewerkingsmachines en elektrisch/handgereedschap en je hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren ervaring als Interieurbouwer in een moderne productieomgeving.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan en zelfstandige functie bij een modern bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Onze belangrijkste ambities zijn:

– Procesoptimalisatie
– Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
– Persoonlijke groei en ontwikkeling
– Top bereiken in de interieurbouw op het gebied van kwaliteit en Klanttevredenheid.

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeter-processen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, met alle benodigde voorzieningen, kantine darts, flipperkast! Elkaar echt goed leren kennen kan bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIMIBO XXL borrels zoals deze de laatste vrijdag van het kwartaal gehouden worden.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Als je geïnteresseerd bent kun je bellen naar 06-15 075574 of een mail sturen m.homrighausen@intremabv.com we horen graag van je!

Groet, namens het team Intrema interieurbouw  Martijn Homrighausen

 

Vacature