Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Werkvoorbereider-Projectleider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider-Projectleider interieurbouw!

Werkzaamheden

Als werkvoorbereider-projectleider ben je mede verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten. De hoofdtaken als werkvoorbereider bestaan uit het omzetten van de orderbevestigingen, materiaal- en kleurspecificaties van het ontwerp naar een werktekening met bijhorende informatie ten behoeve van de productie- en montageafdeling. Projecten meet je zelf in op locatie van onze klanten.  Verder draag je zorg voor de inkoop van materialen.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het hele proces. Je draagt zorg vanaf de opdracht tot en met de definitieve oplevering van het bouwproject. Contact leggen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s is je niet vreemd. Je zorgt als teamlid van 4 werkvoorbereiders dat de planning/besproken doelen worden gerealiseerd.

Vaardigheden
– Je hebt aantoonbare ervaring als werkvoorbereider (met projectbegeleiding) in de interieurbouw
– Ervaring met Proteus en het tekenen in AutoCAD, voorkeur IronCAD en SketchUp
– Je bezit kennis van productiemethoden op de werkvloer
– Je kunt in teamverband werken en bent stressbestendig
– Je bent in het bezit van goede contactuele eigenschappen zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

Wij bieden je een veelzijdige uitdagende baan in een prettige werksfeer. Een no-nonsense werkomgeving in samenwerking met een jong en enthousiast team van 30 medewerkers. Elkaar echt goed leren kennen kan, bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIJMIBO XXL.

Interesse? Mail je cv of kom een kop koffie/thee drinken, zodat je met eigen ogen kunt zien wat er bij ons wordt gemaakt.

Contact: m.homrighausen@intrema.com of bel naar 06-15075574. Tot snel!