Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Planner

Wij zijn op zoek naar een planner!

Als planner ben je verantwoordelijk voor de totale planning van onze projecten en de daarbij behorende inkoop van de materialen. Je stemt de projecten af en monitort de projecten onder de werkvoorbereiders, productie en montage. Uiteraard zullen leidinggevenden dit proces ondersteunen. Immers plannen is teamwerk!  Daarnaast is het belangrijk om contacten te onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers wat betreft de inkoop. Een juiste kwaliteit van de ingekochte materialen tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt aantoonbare ervaring als planner.
  • Ervaring in Proteus is een pré, Excel en Word is vereist.
  • Je bent relatiegericht, beschikt over overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen.
  • Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en weet het overzicht te bewaren.
  • Ervaring in een interieurbouwomgeving is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wij bieden een veelzijdige uitdagende combinatiefunctie, een prettige werksfeer in een no-nonsense werkomgeving. Wij zijn een jong enthousiast team bestaande uit 30 medewerkers. Een bureau met alle voorzieningen staat klaar bij de werkvoorbereiders. Elkaar echt goed leren kennen kan bij de vrijdagmiddagborrel, diverse teamuitjes, de jaarlijkse bouwvak- en Kerstborrel.

Ben of ken jij de planner – inkoper, die wij als modern interieurbedrijf zoeken? Stuur je CV en eventueel LinkedIn profiel naar m.homrighausen@intrema.com of bel naar 06-15075574. Wil je liever eerst kennis maken? Kom dan langs voor een kopje koffie!

Teamuitjes en gezelligheid