Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Meubelspuiter

Wij zijn op zoek naar een fulltime meubelspuiter voor onze compleet ingerichte spuiterij!

Voor onze spuiterij zijn wij op zoek naar een ervaren meubelspuiter. Je koppelt ervaring in het topsegment van de interieurbouw aan een passie voor perfectie en exclusieve meubels.

Welke werkzaamheden ga jij verrichten?

Als meubelspuiter verzorg je het lak-, beits- en spuitwerk van de interieurs van onze exclusieve maatwerk inrichtingen. Je werkt in de top van de interieurbouw dus een hoge standaard is de eis. Door de unieke ontwerpen heb je de mogelijkheid om met exclusieve materialen en speciale lak-, beits- en spuittechnieken te werken.

Geen ontwerp is bij ons hetzelfde!

Wat vragen we van jou?

Jij blinkt uit in het vakkundig schuren, gronden, beitsen en spuiten van exclusieve meubels. Met het aflakken geef je ieder project de juiste finishing touch. Je draagt zorg voor een constante hoge kwaliteit. Dit betekent aandacht en interesse in je werk met als resultaat voldoening en een prachtige meubels. Jouw vakwerk bepaalt grotendeels de uitstraling van onze exclusieve maatwerk inrichtingen.

Dus:

– iemand met aantoonbare ervaring als meubelspuiter of uitvoering van soort gelijke werkzaamheden. Denk hierbij aan verf- en lakspuiten.
– Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en weet het overzicht te bewaren.
– Je helpt mee in het gehele proces van schuren, plamuren, samenstellen van de verf, spuiten en het drogen. Het verwisselen van gereedschappen gaat je goed af.
– Ervaring in een interieurbouwomgeving is een pré, maar niet noodzakelijk.
– Een dag meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een veelzijdige uitdagende functie, een prettige werksfeer in een no-nonsense werkomgeving. Een complete ingerichte spuiterij in de werkplaats! Wij zijn een jong enthousiast team bestaande uit 35 medewerkers.

Elkaar echt goed leren kennen kan bij de vrijdagmiddagborrel, diverse teamuitjes, de jaarlijkse bouwvak- en Kerstborrel.

Interesse? Mail je cv of kom vrijblijvend een kop koffie/thee drinken, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe interieurs van Pure Klasse worden gemaakt.

Contact: m.homrighausen@intrema.com of bel naar 06-15075574. Tot snel!

* Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video meubelspuiter

Teamuitjes en gezelligheid