Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Meubelmaker-Interieurbouwer!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime allround Meubelmaker-Interieurbouwer met oog voor detail en kwaliteit.

Als meubelmaker interieurbouwer ben jij verantwoordelijk voor het vervaardigen van maatwerk meubelen en interieurprojecten van het begin tot aan het eindproduct. Wij bieden je een uitdagende baan en zelfstandige functie bij een modern bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Wie zoeken wij?
Je kunt tekening lezen, je hebt recente werkervaring in de interieurbouw, je beschikt over voldoende productkennis, je hebt een aantoonbare ervaring met het werken van houtbewerkingsmachines en elektrisch/handgereedschap en je hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren ervaring als Interieurbouwer in een moderne productieomgeving.

Onze belangrijkste ambities zijn procesoptimalisatie, arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf, persoonlijke groei en ontwikkeling en de top bereiken in de interieurbouw op het gebied van kwaliteit en klant tevredenheid. Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeter-processen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, met alle benodigde voorzieningen, kantine darts en flipperkast! Elkaar echt goed leren kennen kan, als het weer is toegestaan, bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIJMIBO XXL.

Ben of ken jij de allround Meubelmaker-Interieurbouwer die wij zoeken? Als je geïnteresseerd bent kun je bellen naar 06-15075574 of een mail sturen naar m.homrighausen@intrema.com. We horen graag van je!