Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Meubelmaker-Interieurbouwer!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime allround Meubelmaker-Interieurbouwer met oog voor detail en kwaliteit.

Als meubelmaker-interieurbouwer ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van maatwerk meubelen en interieurprojecten van het begin tot het eindproduct. Wij bieden je uitdagend werk. Een zelfstandige functie bij een modern bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Vaardigheden
Het lezen van tekeningen is je niet vreemd. Je beschikt over productkennis (houtsoorten en de eigenschappen ervan etc.). Het werken met houtbewerkingsmachines en elektrisch/handgereedschap is bekend. Mbo werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren werkervaring als Meubelmaker-Interieurbouwer.

Ambities

  • Procesoptimalisatie
  • Arbeidsvreugde
  • Persoonlijke ontwikkeling en overall de communicatie verbeteren
  • Topsegment in interieurbouw met een hoge klanttevredenheid
  • Personeelsgesprek/doelgesprek/opleiding c.q. cursussen.

Wij bieden
Wij bieden je een veelzijdige uitdagende baan in een prettige werkomgeving met een fijne werksfeer. Een no-nonsense werkomgeving in samenwerking met een jong en enthousiast team van 30 medewerkers. Elkaar echt goed leren kennen kan, bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIJMIBO XXL.

Enthousiast
Bel naar 06-15075574 of mail je cv naar m.homrighausen@intrema.com. We horen graag van je!