Wij zoeken een CNC operator / Machinaal houtbewerker

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime CNC houtbewerker met oog voor detail en kwaliteit binnen het team machinale dat o.a. halffabricaten vervaardigd.

Wat ga je doen?

Met behulp van de modernste machines en technieken ga je meubelonderdelen voorbereiden. De werkzaamheden die zoal op de afdeling plaatsvinden zijn: zagen, kantenaanlijmen, en CNC boren en frezen.
Uiteraard gaat dit gepaard met het programmeren, inrichten en instellen van de machines.

Wie zoeken wij?

Als machinaal houtbewerker ben je verantwoordelijk voor het bewerken van het hout- en plaatmateriaal. Zelf heb je talent op het gebied van plannen & organiseren, kwaliteitsgerichtheid en samenwerken.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren ervaring als CNC houtbewerker in een moderne productieomgeving.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Onze belangrijkste ambities zijn:

  • Procesoptimalisatie
  • Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Top bereiken in de interieurbouw op het gebied van kwaliteit en klant tevredenheid.

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeter-processen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, met alle benodigde voorzieningen, kantine darts, flipperkast! Elkaar echt goed leren kennen kan bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIMIBO XXL borrels zoals deze de laatste vrijdag van het kwartaal gehouden worden.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Als je geïnteresseerd bent kun je bellen 06-15 075574 of een mail sturen m.homrighausen@intremabv.com we horen graag van je!

Groet, namens het team Intrema interieurbouw Martijn Homrighausen

 

Vacature