Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Allround Monteur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime allround Monteur interieurbouw.

Als Allround monteur ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van onze exclusieve maatwerk interieurs volgens tekening bij onze opdrachtgevers. Dat zijn ondernemers, winkeliers en particulieren. Wij bieden je een uitdagende baan en zelfstandige functie bij een modern bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Wie zoeken wij?
Je kunt tekening lezen, je hebt recente aantoonbare werkervaring in het monteren van interieurs, je beschikt over voldoende productkennis, je hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren ervaring als monteur interieurbouw.

Onze belangrijkste ambities zijn procesoptimalisatie, arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf, persoonlijke groei en ontwikkeling en de top bereiken in de interieurbouw op het gebied van kwaliteit en klant tevredenheid. Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeter-processen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching of externe cursussen/trainingen.

Wij bieden een veelzijdige uitdagende combinatiefunctie, een prettige werksfeer in een no-nonsense werkomgeving. Wij zijn een jong enthousiast team bestaande uit 30 medewerkers. Een bureau met alle voorzieningen staat klaar bij de werkvoorbereiders. Elkaar echt goed leren kennen kan bij de vrijdagmiddagborrel, diverse teamuitjes, de jaarlijkse bouwvak- en Kerstborrel.

Ben of ken jij de Allround monteur die wij als modern interieurbedrijf zoeken? Stuur je CV en eventueel LinkedIn profiel naar m.homrighausen@intrema.com of bel naar 06-15075574. Wil je liever eerst kennis maken? Kom dan langs voor een kopje koffie!