Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Allround Monteur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime allround Monteur Interieurbouw.

Als allround monteur interieurbouw ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van onze exclusieve maatwerk interieurs volgens tekening bij onze opdrachtgevers. Wij bedienen de zakelijke en particuliere markt. Wij bieden je een uitdagende baan en zelfstandige functie bij een modern bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Vaardigheden
Het lezen van tekeningen is je niet vreemd. Je beschikt over productkennis (houtsoorten en de eigenschappen ervan etc.). Het werken met houtbewerkingsmachines en elektrisch/handgereedschap is bekend. Mbo werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren werkervaring als Meubelmaker-Interieurbouwer.

Ambities

  • Procesoptimalisatie
  • Arbeidsvreugde
  • Persoonlijke ontwikkeling en overall de communicatie verbeteren
  • Topsegment in interieurbouw met een hoge klanttevredenheid
  • Personeelsgesprek/doelgesprek/opleiding c.q. cursussen.

Wij bieden
Wij bieden je een veelzijdige uitdagende baan in een prettige werkomgeving met een fijne werksfeer. Een no-nonsense werkomgeving in samenwerking met een jong en enthousiast team van 30 medewerkers. Elkaar echt goed leren kennen kan, bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIJMIBO XXL.

Interesse? Mail je cv of kom een kop koffie/thee drinken, zodat je met eigen ogen kunt zien wat er bij ons wordt gemaakt.
Mail je cv en/of je LinkedIn profiel naar m.homrighausen@intrema.com of bel naar 06-15075574. Tot snel!