Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

 

Vacatures

1
1

Vacature Allround keukenmonteur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren Allround keukenmonteur met oog voor detail en kwaliteit.

Als Allround keukenmonteur ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van onze exclusieve maatwerk keukens van het begin tot aan de oplevering. Wij bieden je een uitdagende baan en zelfstandige functie bij een modern bedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Wie zoeken wij?
Je kunt tekening lezen, je hebt recente aantoonbare werkervaring in de keukenmontage van luxe keukens, je beschikt over voldoende productkennis, je hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren ervaring als keuken monteur.

Onze belangrijkste ambities zijn procesoptimalisatie, arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf, persoonlijke groei en ontwikkeling en de top bereiken in de interieurbouw op het gebied van kwaliteit en klant tevredenheid. Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeter-processen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, met alle benodigde voorzieningen. Elkaar echt goed leren kennen kan, als het weer is toegestaan, bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIJMIBO XXL.

Ben of ken jij de Allround keukenmonteur die wij zoeken? Als je geïnteresseerd bent kun je bellen naar 06-15075574 of een mail sturen naar m.homrighausen@intrema.com. We horen graag van je!