Robitex | Van Visie tot Werkelijkheid – Een Inspirerende Werkomgeving en Showroom

Voor het nieuwe bedrijfspand van Robitex hebben we onlangs een prachtig kantoor ontworpen en gerealiseerd. Het was een geweldig project en we zijn trots om het eindresultaat met jullie te delen. Het hoofddoel was om een gevoel van openheid en ruimte te creëren. We hebben dit bereikt door slim gebruik te maken van glas, op maat gemaakte kasten en scheidingswanden in zowel de showroom als het kantoor om plekken van elkaar te scheiden.

Het kantoor is ontworpen om de creativiteit van de medewerkers te stimuleren, zodat ze hun volledige creatieve potentieel kunnen benutten. Bovendien hebben we voldaan aan de wens van Robitex om de producten op een creatieve en aantrekkelijke manier te presenteren. Dit hebben we gedaan door unieke presentatiekasten en displays in het ontwerp van de showroom op te nemen. In deze inspirerende, open ruimtes kunnen werknemers zich terugtrekken, samenwerken en vergaderen. Klanten kunnen worden ontvangen op diverse aantrekkelijke plekken.

En laten we de kantine niet vergeten! We hebben deze ingericht als een chique kroeg waar collega’s met z’n allen tijdens de pauzes kunnen ontspannen en op vrijdagmiddag kunnen genieten van een borrel. Uiteraard hebben we de kleuren van het interieur afgestemd op het unieke merk en de stijl van Robitex.

Rboitex 1

Robitex 2

Robitex 3

Robitex 4

Robitex 5

Robitex 6

Robitex 7

Robitex 8

Robitex 9

Robitex 10

Robitex 11

Robitex 12

Robitex 13

Robitex 14

Robitex 15

Robitex 16

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze werkwijze